Mam PZU Auto Pomoc wersja Super (chyba najwyższa) jakiś wysoki pakiet, ale nie wiem tak naprawdę jak to jest z tym Assistance za granicą, np. w takiej Serbii, Bośni, Czarnogórze albo Macedonii... Próbowałem dziś znaleźć jakieś informację jak to działa za granicą, ale słabo mi idzie, to samo pytanie dotyczy AC od kradzieży na wymienione kraje...
[O1] Nie palą się żadne kontrolki i nie odpala
Zwiń
X
-
[O1] Nie palą się żadne kontrolki i nie odpala
Witam!
Dziś po pracy nie mogłem z pilota otworzyć mojej Octavii. Nie działał centralny zamek, autoalarm, radio. Po przekręceniu kluczyka w stacyjce żadne kontroli się nie palą i nie kręci - po prostu cisza. Dziś rano i wcześniej samochodzik śmigał bez problemu nic nie zapowiadało usterki- kontrolka akumulatora się nie paliła wcześniej... W nocy poprzedzającej ustekę temperatura spadłą maksymalnie do -7stopni i za dnia na niewielkim minusie (-1)
Klemy akumulatora trzymają się dobrze.
Czy ktoś ma jakąś sugestię jak to naprawić?
Może bezpiecznik?
Octavia I AHF 110km TD 2002 rocznik
-
-
Na moje oko rozładowany akumulator i to do cna. Miałem raz taką akcję jeszcze w Felicji jak prze trzy dni nie odpalałem samochodu i radio pobierało jakiś tam prąd i po trzech dniach cisza i ciemność.// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
Sprawdź alternator, naładuj akumulator i sprawdź czy nie ma upływu prądu po zamknięciu auta.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
Czyli coś wyssało prąd, ale zrób jak pisałem powyżej, naładuj i sprawdź ładowanie z alternatora.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
Komentarz